Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mama čije su bebe na rođenju bile teške po 5 kilograma: 'Ponovo bih izabrala isto porodilište, istog lekara i isti način porođaja'

Gde i na koji način su njene krupne bebe stigle na svet i kojem lekaru je beskrajno zahvalna, otkriva mama Ljiljana koja je sa nama podelila svoje iskustvo sa porođaja.

  Izvor: Foto: Shutterstock

Imala sam dve uredno vođene trudnoće, u GAK Narodni Front.

Prvo dete sam rodila u terminu 2010. godine, carskim rezom. Devojčica je imala 5 kilograma. Posle četiri godine, rodila sam dečaka tri nedelje pre termina jer je već tada imao 4 kg i 800 grama. Oba porođaja su protekla u najboljem redu. Doktor Peđa mi je pokazao oba puta bebe jer sam bila budna tokom carskog reza.

Povezane vesti

Postporođajni oporavak je bio malo bolan ali sam svaki put dobijala dozu epiduralne anestezije koja je bila plasirana u leđa još tri dana. Posle četiri dana sam otpuštena kući.

Sve da treba da ponovim izabrala bih istu ustanovu, doktora Predraga Tajfla i carki rez.

Povezane vesti

Srdačan pozdrav,

Mama Ljiljana

Software:BeFunky Photo Editor

Foto: Privatna arhiva

Pozivamo vas da kroz ovu rubriku prenesete svoja iskustva iz perioda trudnoće, sa porođaja, prvih dana sa bebom, kao i iskustva u odgajanju i vaspitanju dece. Vaša iskustva mogu biti dragocena drugim ženama, a pored toga što ćete pomoći jedna drugoj, verujemo i da ćete uživati u pričama trudnica i mama koje žive u drugim zemljama.

Pošaljite nam svoju priču, fotografiju - ukoliko želite (maksimalna veličina fotografije 200Kb) i osnovne podatke (ime i prezime, adresu, godine i e-mail adresu) na e-mail: [email protected].

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica