Slava i materijalno bogatstvo su mač sa dve oštrice, a to znaju i poznate ličnosti, među kojima je sve više onih koji odlučuju da ne žele da razmaze svoju decu, pa se odlučuju za neka stroga pravila za svoje mališane.

U nastavku saznajte koji poznati roditelji imaju striktna pravila za decu i kakva.

Mila Kunis i Ešton Kučer

Jedan od najpoznatijih holivudskih parova, Mila Kunis i Ešton Kučer, ne žele da njihova deca uživaju u luksuzu i da budu razmažena. Jedno od njihovih pravila je i da mališanima ne kupuju poklone za praznike, a već nekoliko puta su govorili o tome i da deca neće naslediti njihov novac.

Dženifer Garner

Glumica Dženifer Garner koja sa bivšim mužem Benom Aflekom deli troje dece, redovno ističe kako se trudi da decu odgaja što dalje od holivudskog glamura. Pored toga što insistira da kuća uvek bude uredna, takođe ne dozvoljava deci ni da jedu brzu i nezdravu hranu, a umesto toga u kući uvek ima sveže voće i povrće.

Kejt Blančet

"Moj suprug i ja brinemo da naša generacija pokušava da se ponaša kao da su drugari sa svojom decom, umesto da su im roditelji. Ako želite da pokušate da se svidite svojoj deci, mislim da ste na opasnom terenu", rekla je ranije glumica.
Ona je istakla da je zbog toga strog roditelj, dok je njen suprug malo popustljiviji, prenosi thetrendy.com.

Megan Foks

S brzim napretkom tehnologije kakvom svedočimo, roditeljima je jako teško da decu navedu da umereno koriste uređaje. Megan Foks je, međutim, po tom pitanju "starog kova" i ne dozvoljava svojoj deci da gledaju televiziju, da koriste internet niti da koriste druge vidove digitalne zabave, a tek ponekad im dozvoli da pogledaju neki film.

Gordon Remzi

Jedan od najpoznatijih i najbogatijih kuvara na svetu, Gordon Remzi, može da priušti svojoj deci let privatnim avionom, ali da ne bi bila razmažena, on im ne dozvoljava čak ni da lete prvom klasom.

"Nisu uradili ništa ni blizu toga da zarade to. Kažete mi da im je u tom uzrastu potreban let prvom klasom? Nema šanse, baš smo strogi po tom pitanju", izjavio je Remzi ranije.

Dženifer Lopez

Pevačica Dženifer Lopez kao i neke druge slavne mame ne želi da njena deca previše koriste telefone. Štaviše, u njenoj kući se poštuje pravilo da deca ne smeju da koriste nikakve uređaje tokom nedelje, dok im je to dozvoljeno nedeljom.

Madona

Kraljica popa, Madona, nije baš osoba od koje biste očekivali da bude strog roditelj. Ali, kako se ispostavilo, ona se trudi da vrednosti na kojima je i sama odgajana sada prenese na svoju decu.

Da mama Madona ne dozvoljava "zabušavanje" svima je postalo jasno kada je svojevremeno ćerku Lurdes oduzela odeću jer je odbila da očisti svoju sobu. Takođe, dosta se pisalo o tome da ona svojoj deci ne dozvoljava da gledaju televiziju.

BONUS VIDEO:

Šta psiholog ne bi rekla svom detetu TikTok/psychologywithdrana