Voditeljka i glumica Nina Seničar sredinom jula je na svet donela dečaka, koji je inače njeno drugo dete. Ona i njen suprug, glumac Džejms Elis, sinu su dali ime Noa Grej Elis, a sada je ponosna mama podelila i prvu fotografiju sa sinom.

Ona je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj drži malenog Nou u naručju.

"Prva nedelja sa Noom", kratko je napisala glumica u opisu objave, ispod koje su se nizale čestitke novopečenim roditeljima.

Inače, Nina Seničar je nedavno gostovala u podkastu "Jednostavno roditelj", gde je rekla da se plaši razmažene dece.

"Ja se strašno bojim razmažene dece, razmaženih ljudi generalno se strašno bojim. Ako sam ti spremila za večeru, pirinač, piletinu, povrće i ti nećeš to da jedeš, ti onda nemoj da jedeš. Ješćeš šta ti budem spremila za doručak. A ne, ’pile moje, hoćeš sad da ti napravim palačinke?’ I OK je to jednom ili kad su bolesni...

Mora se kod dece gajiti poštovanje prema roditeljima, prema učiteljicama, nastavnicima, mislim da je to jedan veliki problem generalno, ne samo ovde u Srbiji, što učitelji više nemaju nikakav autoritet. Odjednom ta deca imaju previše nekih prava, sa čim ćemo tek da se suočimo kad oni postanu ljudi. U Americi ima taj pokret ’gentle parenting’, stalno se priča o emocijama... Prva sam za to da se detetu govori ’volim te’, da se ljubi, cmače, takva sam prema svom detetu. Ali mora da postoji granica i mora da se zna kada se roditelj sluša", rekla je ona, pa poručila:

"Mi učimo kako da budemo roditelji. I ti nekad uradiš nešto i pokaješ se ali to je normalno, svi pravimo greške".

BONUS VIDEO:

Nina Seničar priprema doručak instagram/ninasenicar