Postoji nešto što će vam olakšati hranjenje vaših mališana gde god da se nalazite – pogledajte OVDE.

Letnji dani su puni zabave i aktivnosti, ali za roditelje sa malom decom, obroci na otvorenom često znače i dodatni stres. Bez obzira na to da li ste na plaži, pored bazena ili u automobilu na putu ka omiljenoj destinaciji, prosipanje hrane može biti prava noćna mora. Ne samo da gubite dragocenu hranu, već morate i da čistite nered koji može da pokvari savršen dan.

Jeste li čuli za rotirajuću posudu za decu? Dizajnirana je da reši ovaj problem na najpraktičniji mogući način. Zahvaljujući inovativnom dizajnu, ova posuda se rotira za 360 stepeni, što znači da će sadržaj ostati unutra bez obzira na to koliko je vaša beba aktivna i uporna da hranu prospe. Pore dtogta, posuda je napravljena od kvalitetnog i bezbednog materijala, što je čini savršenim izborom za svaku porodicu koja ima bebu koja tek uči samostalno da se hrani.

Zamislite da ste na plaži, sunce sija, more šumi, a vaša deca uživaju u pesku. Kada dođe vreme za užinu, obično se suočavate sa izazovom prosipanja hrane po peškirima i igračkama. Sa rotirajućom posudom za decu, ovaj problem postaje prošlost. Posuda je dizajnirana tako da hrana ostaje unutra, bez obzira na to koliko je vaša beba nemirna ili koliko se posuda pomera.
Na bazenu, situacija je slična. Deca koja su stalno u pokretu i mokri peškiri su česta scena. Uz rotirajuću posudu možete biti sigurni da će užina ostati suva i čista, spremna za konzumaciju kad god vaša deca ogladne. Poručite je OVDE ili pozivom na 011/6 888 999, danas i sutra po super sniženoj ceni!

bebi činija
Promo bebi činija

I putovanja automobilom mogu biti izazovna kada imate malu decu. Svi znamo koliko je teško održati automobil čistim kada se hrana prosipa na sedišta i pod, ali i koliko je teško nered srediti kada do njega dođe. Rotirajuća posuda za decu olakšava vam putovanje tako što sprečava prosipanje hrane, te vaši mališani slobodno mogu jesti i dok se voze. Bez obzira na to da li se vozite kroz grad ili putujete na duže staze, možete biti sigurni da će hrana ostati na svom mestu.

Još jedna velika prednost rotirajuće posude za decu je njeno lako održavanje. Posuda se može lako rastaviti i očistiti, a takođe je i sigurna za pranje u mašini za sudove. Napravljena je od bezbednih materijala koji su bez štetnih hemikalija, što je čini idealnom za svakodnevnu upotrebu.

Rotirajuća posuda za decu je savršeno rešenje za sve roditelje koji žele da olakšaju hranjenje svojih mališana tokom letnjih aktivnosti. Bilo da ste na plaži, pored bazena ili na putu, ova posuda će vam omogućiti da se opustite i uživate u trenutku bez brige o prosipanju hrane. Njena praktičnost, sigurnost i lako održavanje čine je nezamenljivim dodatkom i kod kuće, gde sve želite da ostane čisto, i kada ste napolju sa decom.

Neka samostalni obroci vaših mališana budu konačno bez stresa i nereda. Poručite je OVDE ili pozivom na 011/6 888 999, danas i sutra po super sniženoj ceni!