Mališa koji je oduševio javnost svojim nestašlucima na raznim javnim događajima, ponovo je u žiži, a preporuka se ocenjuje kao pravi hit. Šta je princ Luj imao da poruči sportistima, otkrio je njegov otac princ Vilijam, koji je nedavno posetio engleski tim u Njuborou u Velsu.

"Juče sam bio na školskoj trci sa decom i pitao sam ih: "Šta da kažem reprezentaciji Engleske danas?" Savet koji sam dobio jeste da jedete duplo više nego inače - rekao je princ Vilijam u razgovoru sa fudbalerima u Sent Džordž parku. Poručio je:

"Nakon toga imao sam viziju vas kako trčite okolo sa velikim stomacima i u bolovima, pa mislim da savet mog mlađeg sina treba da prihvatite sa malo rezerve".

Dečak, koji ima šest godina, svakako je briljirao, kao što uostalom deca umeju da budu originalna, a i često su u pravu. Zar fudbal ne traži mnogo snage? Iako je sasvim tačno da i te kako treba voditi računa šta i koliko se jede. Lujev savet otkriva i kako deca posmatraju sport. Jasno je da primećuju da se na terenu vodi prava borba i da bi se pobedilo, treba biti dovoljno snažan, prenosi Blic žena.

Reprezentacija Engleske igra u nedelju meč sa našim timom, a zatim 20. juna uatkmicu sa Danskom pa 25. juna meč sa Slovenijom.

Princ Vilijam je tim Engleske podržao i na X platformi, na zvaničnom profilu princa i princez od Velsa piše: "Želimo mnogo sreće na #EURO2024".

Vilijam je kao i Kejt Midlton veliki ljubitelj sporta, ranije ove godine pratio je fudbalski meč svog omiljenog kluba Aston Vile sa sinom princom Džordžom (11).

(Kurir/Yumama/J.D.)

BONUS VIDEO

Majka irskih trojki TikTok/taelynmacdonald