Ova tabla omogućava deci da kreiraju sjajne crteže, razvijaju motoričke veštine, uče kroz igru i podstiču svoju maštu. Njen dizajn i funkcionalnosti čine je idealnom za decu svih uzrasta.

1. **Zabava i edukacija u jednom**

Svetleća tabla pretvara svako crtanje u magično iskustvo. Pritiskom na dugme, svi crteži zasvetle, motivišući decu da istražuju svoju kreativnost i veštine crtanja.

2. **Razvoj motoričkih veština**

Crtanje na ovoj tabli pomaže u razvoju fine motorike kod dece. Odlično je za decu u razvoju, kako za mlađe od 2-3 godine, tako i za predškolce.

3. **Podsticanje interakcije**

Svetleća tabla nije samo za individualnu igru. Deca mogu zajedno crtati i igrati razne igre, što podstiče socijalne veštine i saradnju među njima.

4. **Razvoj mašte**

Tabla koja svetli je zanimljivija od papira i dodatno motiviše decu da budu kreativna. Crteži izgledaju magično kada se uključi svetlo, što ih razlikuje od običnog crtanja na papiru.
A znate li gde može da se kupi magična tabla za crtanje? Online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Promo
Promo 

5. **Olakšano učenje**

Kroz crtanje i igru, deca mogu lakše savladati matematiku i druge školske predmete. Svetleći brojevi i slova čine učenje zabavnijim.

6. **Ekološka svest**

Tabla je ekološki prihvatljiva jer omogućava višekratno crtanje bez potrebe za papirom. Deca od malih nogu uče o važnosti očuvanja prirode.

7. **Bez nereda**

Za razliku od bojica i papira, svetleća tabla ne stvara nered. Idealna je za putovanja i situacije kada je potrebno zadržati decu zabavljenom bez rizika od pravljenja nereda.

8. **Sigurna za upotrebu**

Svetleća tabla je dizajnirana sa zaobljenim ivicama, što smanjuje rizik od povreda. Svetlo je blago i neškodljivo za dečje oči, što omogućava crtanje čak i u mraku.

Svetleća tabla za crtanje je savršen spoj zabave i edukacije. Pomaže deci da razvijaju motoričke veštine, maštu i ljubav prema učenju, sve kroz interaktivnu igru. Uz pozitivne recenzije roditelja i korisnika, ova tabla predstavlja vredan dodatak svakom domu i odličan izbor za poklon. Nabavite je još danas i omogućite svom detetu nezaboravno iskustvo crtanja koje sija!
A znate li gde može da se kupi magična tabla za crtanje? Online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.