Svaki roditelj teži tome da bude što bolji za svoje dete. Međutim, niko od nas nije savršen roditelj, koliko god se trudili jer tako nešto prosto ne postoji. Ili postoji?

Glumica Džesika Bil nedavno je na TikToku objavila video koji ima skoro šest miliona pregleda. Lepa glumica se šminka, a na početku videa kaže: "Spremajte se sa mnom dok vam otkrivam tajnu kako da budete savršena mama".

Ova mama dvojice dečaka od osam i tri godine, zatim nastavlja da se šminka, dok je u opisu videa napisala: "Revolucionarno, znam".

Džesika Bil o savršenim roditeljima TikTok/jessbiel

Pa, kako je Džesika Bil sigurna da je ona savršena mama? Šta je u pitanju? Sačekajte, sačekajte... pa, moraćete da čekate.

Šalu na stranu, glumica u videu zapravo nije rekla ništa o roditeljstvu, već je čitava poenta njenog videa da nas podseti da ne postoji savršena mama. Ona je zapravo želela da ukaže na pritisak koji se na roditelje svakodnevno stavlja da moraju da budu savršeni, a ljudi su tu poruku prepoznali, zbog čega su joj se mnogi zahvalili.

"Tišina najglasnije govori", "ovo mi je trebalo da čujem", "znala sam da radim pravu stvar, baš kao što si rekla", nizali su se komenatari.

Drage mame, ali i tate, imajte na umu da je vašem detetu dovoljno to što dajete sve od sebe da budete dobar roditelj i ne zamerajte sebi previše.

BONUS VIDEO:

Devojčica se sama ošišala TikTok/designerluxury4u

(Yumama/N. Z.)