U domu pevačice Severine Vučković danas je duplo slavlje. U medijima se pojavila vest da joj je vraćeno starateljstvo detetom, odnosno da je Splitski Županijski sud ponovio svoju pređašnju pravosnažnu odluku po kojoj su otac i majka 12-godišnjeg dečaka dužni "roditeljsku ulogu obavljati sporazumno, zajednički i ravnopravno".

Takođe, danas Severinin sin Aleksandar proslavlja rođendan. Pevačica je objavila snimak na storiju na kojem mu pevaju rođendansku pesmu, kao i fotografiju na kojem pozira sa sinom i bivšim menadžerom Tomicom koji takođe proslavlja rođendan.

"Pre 12 godina u Splitu je pao sneg... Moj Tomica je sa mnom otišao iz porodilišta da proslavi rođendan kod Graše. Zaspala sam oko osam sati i rekla: "Nemojte da me budite", U 21:05 probudila me je doktorka i rekla: "Severina, vreme je, idemo u porođajnu salu". U panici sam uzela mobilni telefon da nazovem mamu. Na mobilnom telefonu je bila poruka od Tomice... "Ajmo, dušo, hop, hop, da Aleksandar i ja slavimo zajedno". U 23:05 rođen je najlepši anđeo na svetu, a ja sam postala najsrećnija žena na svetu. Srećan rođendan sine... - napisala je Severina.

 BONUS VIDEO:

Severina ispred hotela u Bečićima Kurir

(Yumama/T.A.S.)