Danijela Karić objavila je na svom 40. rođendanu da će ponovo postati mama, kako prenosi Gloria.rs. Punih 5 meseci krila je ovu srećnu vest, a baš na jubilarni rođendan odlučila je da je podeli sa prijateljima.

Danijela i Ivan Mileusnić već imaju sina Maksima, a objavili su da će u njihovu porodicu stići jedna devojčica.Poznato je da Danijela iz prethodnog braka sa fudbalerom Nikolom Martaćem ima dvoje dece - ćerku Moniku i sina Filipa.

Porodicu saa očekuje lep period, a verujemo da se sestri najviše raduje brat Maksim koji sada ima 4. godine.

Par je pre par godina imao i jednu tužnu situaciju kada je Danijela nakon rođenja Maksima izgubila bebu. Trudnoća se desila ubrzo nakon porođaja, bila je trudna dok je dojila dete. Iako su ih lekari uveravali da je u redu sve, Danijela je osećala jake kontrakcije. Svoju priču ispričali su za emisiju "RTS Ordinacija":

"Mislila sam da sam umorna, osećala sam kao da imam uplalu mišića, čak smo to veče jeli neku kinesku hranu pa sam pomislila da su ti bolovi u stomaku zapravo trovanje koje sam dobila. Ali u stvari najveći problem je bio što ja nisam znala kako da prepoznam kontrakcije, jer sam se sva tri puta porodila carskim rezom. I stalno sam govorila Ivanu da će biti sve uredu i da ne brine sve dok nisam mogla da izdržim nesnosne bolove", rekla je Danijela, a na nju se nadovezao Ivan:

"To je bilo kao u filomvima, ona je bila u kupatilu, ja sam stajao naspram nje i gledao sam je i samo se ujednom trenutku čulo "bop" i beba je izletela sa sve pupčanom vrpcom."

Danijela je otkrila kako je prebrodila gubitak bebe: "Ja reagujem kasno kada sve to prođe. Ja sam to potisnula i sebe i tešila se time da imam troje zdrave i prave dece. Maksim je još bio mali i on je možda bio moj najveći lek da sve to preguram jer sam znala da sam mu potrebna bez obzira na sve".

Ipak, posle nesrećnih trenutaka napokon su stigle srećne vesti i verujemo da Danijela i Ivan uživaju dok iščekuju dolazak ćerkice.

BONUS VIDEO:

Prevremeno rođena beba 1. rođendan TikTok/growingleoathome

(Yumama/T.A.S.)