Srpski glumac Miloš Biković i njegova izabranica IvanaMalić postali su roditelji 9. januara. Rodio se dečak kojem su srećni roditelji dali ime Vasilije, a njegova mama nije odolela da izbaci prvu fotografiju bebe.

Na fotografiji se vide slatka bebina stopala, a bebu je obukla u "zeku" na kojoj su prikzane slatke žirafice. Ivana je tokom trudnoće objavljivala fotograije na kojima se video trudnički stomak, ali par je ostao suzdržan po pitanju komentarisanja privatnog života.

Na Instagramu je objavio video sa proslave rođenja sina, kao i sladak crtež porodice na kojem su prikazane tri osobe - dvoje odraslih i dete. Tako je srpski glumac na zanimljiv način otkrio da je njegova porodica bogatija za još jednog člana.

Glumac se nije dodatno oglašavao, a kada su mediji otkrili da očekuju bebu, Biković je na društvenim mrežama napisao:

"Srećni smo što ćemo uskoro postati roditelji. Ovo je važan, verovatno najvažniji momenat u našim životima. Nismo želeli da ga otkrivamo za sada ali paparaci su nas doveli u situaciju u kojoj nemamo izbora.
Hvala svima na lepim rečima i čestitkama i molimo medije i novinare da poštuju našu odluku i integritet našeg privatnog života. Kada budemo hteli da razgovaramo o ovoj temi, svakako ćemo vas kontaktirati."

BONUS VIDEO:

Miloš Biković sa devojkom na premijeri filma Izazov Kurir

(Yumama/T.A.S.)