Glumac Miloš Biković i njegova devojka Ivana Malić skrivali su od očiju javnosti da će uskoro postati roditelji, ali lepe vesti su nedavno objavljene i par uskoro očekuje dolazak bebe.

"Srećni smo što ćemo uskoro postati roditelji. Ovo je važan, verovatno najvažniji momenat u našim životima. Nismo želeli da ga otkrivamo za sada, ali paparaci su nas doveli u situaciju u kojoj nemamo izbora. Hvala svima na lepim rečima i čestitkama i molimo medije i novinare da poštuju našu odluku i integritet našeg privatnog života. Kada budemo hteli da razgovaramo o ovoj temi, svakako ćemo vas kontaktirati", napisao je Biković na Instagramu.

Sada su odlučili da ne kriju sreću, pa je Ivana objavila fotografiju na kojoj se jasno vidi trudnički stomak. Buduća mama je pozirala u jesenjoj modnoj kombinaciji - uska haljina, kardigan preko ramena i teksas jakna.

Očigledno je da Ivani prija trudnoća, a pord slike stajlinga, objavila je još jednu fotografiju na kojoj se ističe trudnički stomak. Ispod objave su se nizali pozitivni komentari, a ostaje da vidimo da li će par uskoro otkriti pol bebe.

(Yumama)

BONUS VIDEO:

Miloš Biković sa devojkom na premijeri filma Izazov Kurir