Deca zaista brzo rastu, zar ne? Dok za neke detinjstvo traje do 18. godine, prinčevi i princeze iz kraljevske porodice moraju ranije da uplove u svet odraslih, pa se njihovo odrastanje odvija brže.

Deca Kejt Midlton i princa Vilijama su od malih nogu su u centru pažnje javnosti širom sveta, pa im zato nije dozvoljeno da se ponašaju potpuno detinjasto u javnosti (mada to jedva zaustavlja najmlađeg, princa Luisa, koji stalno nestašlucima osvaja srca). A otkako je princ Džordž, Kejt i Vilijamov najstariji sin, postao drugi u redu za britanski tron, dobio je duplo veću odgovornost u odnosu na sestru i brata.

Sada princ ima samo 10 godina, ali se već aktivno priča o tome kada će tačno dečak započeti svoje kraljevske dužnosti. Kako piše The Mirror, to će se dogoditi ne pre nego što princ napuni 20 godina. I iako mu roditelji otkako je napunio sedam godina neumorno pričaju o fascinantnom životu monarha i sa čim će se suočiti u budućnosti, ne žure se posebno da ga opterećuju previše odraslim poslovima, piše deti.mail.ru.

Međutim, pripreme za presto postepeno su u toku: već u ovim mladim godinama, Džordž je imao priliku da dobije počasno mesto na krunisanju svog dede. Ovo je velika odgovornost, a kako navode mediji, sam dečak je preuzeo inicijativu da preuzme ovu ulogu.

"Čak i pre nego što je postao paž na krunisanju, Vilijam i Kejt Midlton su ga pitali da li bi mu bilo udobno pošto je bio najmlađi. Ispostavilo se da je Džordž zainteresovan", rekao je izvor.

Inače, uskoro će princ Džordž morati da ode na muški koledž da bi nastavio školovanje.

BONUS VIDEO:

Kako je Kejt Midlton pokušala da smiri princa Luisa na krunisanju Tik Tok/krystinkalvoy

(Yumama/T.A.S.)