Princ Džordž je napunio 10 godinu, ide u školu, druži se sa vršnjacima, a treći je u redu za tron i roditelji ga polako pripremaju za njegovu ulogu, ali to nije sprečilo njegove vršnjake da mu daju zanimljiv nadimak. Još zanimljivije je što su isti nadimak prisvojili i njegovi mama i tata, pa dečaka tako zovu i kod kuće.

Princu Džordžu drugari su dali nadimak "PG" ili "Tips", prema poznatom brendu šolja za čaj "PG Tips". Kako mediji prenose, princu Džordžu se baš dopao ovaj nadimak, pa je predložio i scojoj porodici da ga zovu "PG" ili "PG Tips".

Obično se kraljevska deca u školi zovu imenom i prezimenom, što znači da bi Džordž bio poznat kao Džordž Vels od strane njegovih nastavnika i prijatelja. Vilijam i njegov brat princ Hari takođe su se prezivali "Vels" dok su bili deca.

Džordž nije jedini mališan u kraljevskoj porodici koji ima nadimak. Princ Vilijam je jednom prilikom javno nazvao svoju ćerku princezu Šarlot "minjoneta", kao minjon, slatki kolačić.

U međuvremenu, tokom putovanja u Severnu Irsku tokom iste godine, Kejt je otkrila da svoju ćerku zove Loti. Roditelji takođe imaju simpatičan nadimak i za najmlađeg sina, princaLuisa. Dok su pekli maršmelou iznad vatre na jednom javnom družennu Kejt je rekla princu "Ubaci to u vatru, Lui "Bug" (Lui bubo)".

(Yumama)

BONUS VIDEO:

DA LI STE ZNALI DA JE KATE MIDDLETON NOSILA DVE VENČANICE? Retko viđene fotografije druge haljine novi su viralni hit TikTok/allacortedi