Rijaliti šou "Mališani i tijare" pratio je živote devojčica koje su se takmičile na izborima lepote. Emisiju su gledali milioni širom sveta, a kasnije je ukinuta. Mnogi se sećaju delova iz ove emisije, koji su često bili kontraverzni, gde mame teraju devojčice da se šminkaju, lepe veštačke nokte, nose raskošne haljine i frizure, pa čak i na korišćenje sredstava za samopotamnjivanje, a sve u cilju da bi pobedile na takmičenju.

Mediji su pratili odrastanje ove dece, a dok su neke devojčice imale problema sa mentalnim zdravljem i porodičnim odnosima, neke su nastavile da se bave modelingom i zaradile milione. Jedna od takmičarki koja je ostala zapamćena jeste devojčica Medison Berg koja je u takmičenju dobila nadimak Tuti. Mnogi je se sećaju kao devojčice koja se ponašala kao mala diva i kojoj je mama ispunjavala svaki hir.

U 2018. godini, Madison je ispričala svoje iskustvo sa takmičenjima gde je navela da je bila i žrtva zlostavljanja. Medison Berg je za The Sun ispričala  kako je nastavila da učestvuje na takmičenjima čak i nakon što je napustila šou i naišla na intenzivno maltretiranje i vršnjačko nasilje. Posle vikenda kada je učestvovala na takmičenjima, Medison bi otišla u kadu i očajnički pokušavala da "izbriše lažni ten" kako bi izbegla da joj se školski drugovi rugaju.

Kada je imala 16 godina, Madison je bila na strogoj dijeti dok se njen svet vrteo oko takmičenja. 2017. godine ušla je na izbor za Miss Teen United States. "Zatemnjena i preplanula do savršenstva, bila sam odlučna da kući ponesem krunu Mis tinejdžerke Sjedinjenih Država", rekla je ona jednom prilikom za medije, "ali dok sam stajala polugola u bikiniju, želudac mi se prevrtao". To je na kraju bilo Medisonino poslednje takmičenje.

Kasnije je Madison upisala fakultet na Univerzitet Belhaven koji je privatna hrišćanska škola. Jedna stvar koja je ostala konstantna za bivšu kraljicu lepote bio je njen blizak odnos sa majkom. "Svako ko me prati na društvenim mrežama ili je video moje prethodne video snimke na Jutjubu, svi znate da je moja mama uvek tu... moja mama je moja drugarica", rekla je ona u video snimku na Jutjubu iz 2018 . godine.

Poslednje vesti o Medison jeste da se nedavno verila, da živi mirnim porodičnim životom, van svakog izbora za mis lepote, a nedavno se zaposlila i radi kao vaspitačica.

BONUS VIDEO:

Šaranje lica mami TikTok/ moms

(Yumama/T.A.S.)