Izraz da jabuka ne pada daleko od drveta prilčično je relevantna kada pogledate turskog glumca Buraka Ozčivita, poznatog po ulozi Bali bega u seriji "Sulejman Veličanstveni", i njegove sinove.

38-godišnji Burak Ozčivit je talentovani glumac čija je popularnost naglo porasla, ali uprkos interesovanju javnosti, trudi se da sakrije svoj privatni život daleko od očiju javnosti.

Poznato je da je Burak u braku sa glumicom Fahrije Evcen još 2017. godine, a godinu dana kasnije, rođen je njihov prvi sin po imenu Karan, a u januaru 2023. drugi naslednik po imenu Kerem.

Prema navodima medija, Burak je lud od ljubavi za svojim sinovima. Uprkos zauzetom radnom rasporedu, glumac pokušava da posveti mnogo vremena porodici. U jednom od intervjua, turski glumac govorio je o tome da sam stavlja svoju decu u krevet. Ovo je za njega izuzetno važan proces.

Najstariji sin Karan, uprkos godinama (trenutno ima 4 godine), aktivno ide očevim stopama. Dečak je počeo da zarađuje velike honorare sa dve godine. Tako je zvezdin sin zajedno sa svojom majkom glumio u turskoj reklami za pelene. U videu od pet sekundi, dečak je obogatio i sebe i svoje roditelje, zaradivši više od 30.000 evra.

Burak je dugo skrivao drugu trudnoću i rođenje još jednog sina Kerema. Par je objavio ovu radosnu vest tek početkom 2023. godine, na proslavi u čast četvrtog rođendana njihovog prvog deteta Karana. U to vreme, njihovo najmlađe dete imalo je 3 meseca.

Bali-beg je na internetu objavio porodičnu fotografiju. Na slici Karan je stajao okružen roditeljima sa rođendanskom tortom u rukama. Burakova supruga je u naručju držala šarmantnu bebu - njenog najmlađeg sina po imenu Kerem. Uprkos činjenici da je bebino lice bilo prekriveno emotikonom u obliku srca, dečji bucmasti obrazi izazvali su veliko oduševljenje među fanovima. Mnogi su nagovestili da će Kerem definitivno biti veoma sličan svom tati.

Sam Burak komentariše svoje očinstvo: "Moja žena i ja smo veoma srećni što imamo dva prelepa dečaka. Već sam se navikao na neprospavane noći – uspešno sam završio staž sa Karanom."

Glumac priznaje da su on i njegova supruga namerno dali deci slična imena kako bi stvorili čvrstu vezu između braće.

Burak često deli fotografije i video snimke svog najstarijeg sina kako se igra igračkama u dečijoj sobi ili dnevnoj sobi. I pored toga što dečak tamo ponekad pravi veliki nered, roditelji i dalje podstiču kreativnu igru svog sina i ne vide potrebu za dadiljom. Prema Buraku, druženje sa sinovima je jedna od najsrećnijih aktivnosti u njegovom životu, piše Wday.ru.

 BONUS VIDEO:

Mama ima super trik kako da deca očiste sve za sobom TikTok/fawn_design

(Yumama/T.A.S.)