Poznata glumica i model Megan Foks, za koju mnogi smatraju da je jedna od najlepših žena u Holivudu, objavila je svoju prvu knjigu "Lepi dečaci su otrovni", u kojoj je sakupila svoje pesme. U zbirci pesama Megan je pisala o svom životu, bliskim ljudima, emotivnim odnosima, ali i o jednom od najtežih trenutaka - o pobačaju.

Podelila je trenutke bola kroz koje je prošla kada je saznala da je izgubila dete koje je očekivala sa svojim dečkom Mašin Gan Kelijem. Glumica je zatrudnela i već je planirala da odgaja njihovo zajedničko dete, ali je, nažalost, imala pobačaj u trećem mesecu . O tome se nedvosmisleno nagoveštava u poslednje dve pesme u zbirci pesama gde Megan deli svoj bol nakon gubitka deteta.

"Na vašoj strani kreveta je rezultat ultrazvuka,
Deset nedelja i jedan dan.
Da li mislite da je ona bila sposobna,
Da li bi ostavila pozdravnu poruku?...
Ali došlo je vreme za rastanak.
Zatvaram oči i zamišljam
Kako te pritiskam na grudi,
Dok te otkidaju od mene.
Platila bih svaku cenu
Reci mi šta je otkup za njenu dušu?", piše Megan Foks u knjizi.

Megan Foks je majka tri dečaka, a ovi redovi nagovštavaju da je ovoga puta očekivala devojčicu. Činjenica je da knjiga ne navodi tačne datume. Postojala je pretpostavka da se pobačaj dogodio u martu 2022. Zatim je na koncertu Mašin Gan Keli u numeri "Twin Flame", posvećenoj prijatelju, upotrebio zvuk ultrazvučne mašine i otpevao frazu "Idi na spavanje, videću te u snovima".

Nekoliko meseci kasnije, muzičar je ponovo izazvao glasine izvodeći pop-pank baladu na dodeli muzičkih nagrada 2022. godine:"„Napisao sam ovu pesmu za svoju ženu... ovo je za naše nerođeno dete"“, rekao je sa bine pre nego što je izveo pesmu.

Inače, Megan Foks ima tri dečaka, a u medijima su se pojavile optužbe kako zvezda ne tretira dobro decu i kako ih tera da se oblače kao devojčice - pročitajte OVDE.

(Yumama)

BONUS VIDEO:

ŠOKANTNO! Doktorka za Kurir TV otkrila: U klimi se nalaze opasne bakterije koje dovode do UPALE PLUĆA, POBAČAJA, A NEKAD I SMRTI Kurir televizija