Čuveni kuvar Gordon Remzi postao je otac u 57, a njegova supruga u 49. godini. Ovog puta u velikoj porodici "Paklenog kuvara" rođen je dečak koji je dobio ime Džesi Džejms.

Srećni roditelji javili su neverovatnu vest na društvenim mrežama. Remzi je objavio slike iz porodilišta sa suprugom i tek rođenom bebom. "Kakav neverovatan rođendanski poklon, molim vas pozdravite Džesija Džejmsa Remzija", napisao je u kuvar u opisu.

"Još jedan snop ljubavi prema Remzi brigadi!! 3 dečaka, 3 devojčice... Gotovo!", napisao je Gordon. U porodici kuvara je sada sa bebom šestoro dece -  su ćerka Megan (25), blizanci Džek i Holi (23), ćerka Matilda "Tili" (22) i sin Oskar (4).

Tana (49) je na svom nalogu podelila iste fotografije, kao i fotografiju na kojoj se dete sastaje sa starijim bratom Oskarom. "Bilo je to nervoznih 9 meseci, ali smo preživeli i imali smo sreće sa ovom bebom. Porodica Remzi je definitivno kompletna. Džesi Džejms Remzi, toliko te volimo", napisala je Tana u naslovu.

Porodični prijatelj, još jedan poznati britanski kuvar, Džejmi Oliver, odmah joj je čestitao na društvenim mrežama: "Vau, supermama, čestitam!", napisao je.

Gordon je ranije izjavio da njegova žena želi još jedno dete, jer je i ona, kao i njen muž, odrasla u velikoj porodici sa četvoro dece. "Idem u školu na sportski dan na štakama! "Hej,jel ovo tvoj deda?" "Zapravo, to je moj otac", našalio se kuvar, nagoveštavajući svoje godine.

Gordon je ranije govorio o roditeljstvu: "Moj posao kao oca je da pronađem rešenja za probleme moje dece. Ovo je najvažnija uloga. Ali, dođavola, prokleto je teško kada ima petoro dece, pet problema, to je 25 nedeljno, sto mesečno – to je mnogo rešenja."

Inače, deca Gordona Remzija ne plaše se da kritikuju njegovo kuvanje. "Tili je jednom rekla za jedno jelo da je izgorelo. "Rekao sam joj - "Vidi, tu je karamelizovani beli luk." I dodirnula ga je viljuškom i rekla: "Tata, izgorelo je." Karamelizacija ne znači pocrneti. Potraži u rečniku." Dakle, da, volim da me testiraju", priznao je kuvar u intervjuu za People.

Verujemo da je sa dolaskom bebe u dom kuvara stigla još veća sreća - čestitamo!

(Yumama)

BONUS VIDEO:

Beba prvi put proba sladoled TikTok/funnydudetrending