Amrička glumica je ovog puta naišla na kritike fanova jer je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju sinova - petogodišnjeg Noe i četvorogodišnjeg Bodija, koje prema njihovom mišljenju, imaju frizure za devojčice. Preslatka fotografija na kojoj dečaci sede na plaži u ronilačkim odelima sa dugim raspuštenim kosama, nikoga nije ostavila ravnodušnim. 

I dok je ponosna mama fotografiju potpisala sa "Bebe", nije ni slutila da će izazvati gomilu komentara. Pored onih koji su je osuđivali zašto to dozvoljava dečacima, našli su se i oni koji smatraju da su dečaci preslatki i da je najvažnije da su zdravi i nasmejani. 

A post shared by Megan Fox (@meganfox__fan) on May 7, 2018 at 9:47am PDT

Tridesetjednogodišnja Megan ima tri sina sa suprugom Brajanom, takođe glumcem. Ona retko objavljuje fotografije dečaka i trudi se da svoju intimu zadrži podalje od očiju javnosti. Međutim, prošlog leta je, takođe, jednom objavom izazvala lavinu komentara. Na fotografiji se između ostalog našao i njen, tada četvorogodišnji, sin Noa u kostimu Dizinijeve princeze Else. 

Već neko vreme se po Holivudu šuška da Megan želi devojčicu. Ne znamo da li mama ima uticaj na odabir garderobe i frizure dečaka ili im jednostavno dozvoljava da nose šta sami žele, ali niko ne može poreći da su dečaci preslatki. Šta na ovu temu misle psiholozi možete pročitati u našem tekstu: