Američka glumica i model MeganFoks smatra se za jednu od najlepših žena na svetu, a pored uspešne karijere, ona je mama tri dečaka. Kako izgleda njen dan kao mame, glumica se našalila i rekla: "Za mene je to kao UFC Fight Night ceo dan, svaki dan. Oni se vole. Oni su najbolji prijatelji, ali svađa je bez prestanka jer imaju toliko energije i toliko su razulareni da je to često nered", rekla je ona.

Megan sa bivšim mužem Brajanom Ostinom Grinom ima tri dečaka, Nou (10), Bodija (9) i Džurnija (6). Glumica se sa Brajanom razvela posle 16 godina braka. Par ima zajedničko starateljstvo i trude se da podjednako provode vreme sa decom, menjajućis e svake godine za praznike poput Badnje večeri i Božića.

Ipak, Megan Foks je navela da joj je izuzetno teško da bude odvojena od svoje dece, jer često oseća krivicu. "Teško je ne osećati se obaveznim da budem sa njima sve vreme ili da se stalno osećam kao da ne radim dovoljno dobro posao", rekla je. "Ali ja sam takođe odvojena od njihovog oca. Dakle, mogu da ih imam samo polovinu vremena", priznala je ona.

Bol zbog razdvajanja je ponekad čini emocionalnom, priznala je Foks, napominjući da zbog toga "često" plače. "Ulazim u kadu i mnogo plačem zbog toga jer je to teško, a ne zbog pritisaka koje neko drugi ili društvo vrši na tebe, već je jednostavno teško biti odvojen od njih na taj način", objasnila je ona i dodala - "Oni su moj DNK."

Kada je odvojena od sinova, onda se posvećuje sebi i ističe da je zahvalna i na trenucima odmora - "što imam trenutke za sebe, u kojima mogu da živim svoj život kao ja, a ne samo da sam uvek nečija majka i to je lepo", rekla je ona, napominjući da to ne eliminiše u potpunosti tugu zbog odvajanja.

Glumica pripisuje zasluge svojoj deci što su joj pomogla da postane bolja osoba i objasnila da su je oni nekako "spasili". Govoreći o njihovom podizanju, rekla je: "To je plodno tlo. To mi je dalo osnovu da moram da prerastem u nešto sasvim posebno."

Kada su je pitali kako vaspitavasinove, Megan je objasnila - "Oni su rođeni da budu ono što jesu, a moj posao je da podržim taj proces, a ne da se mešam i upravljam njima i oblikujem ih u ono što mislim da bi trebalo da budu."

Pre nekoliko meseci Megan Foks je naišla na kritku političara Robija Starbaka i javnosti, kada je političar izjavio da je njegova porodica nekada živela u blizini Megan Foks,d a su se njihova deca igrala, ali je optužio glumicu da tera svoje sinove da se oblače kao devojčice.

"Ovo su sinovi Megan Foks, ranije smo živeli u istoj ograđenoj zajednici i deca su nam se igrala u parku. Video sam dvojicu njih kako doživljavaju slom, jer ih mama tera da nose odeću za devojčice, a dadilja pokušava da ih uteši. Čisto zlostavljanje dece. Molite se za njih", napisao je Starbak, kandidat za kongresmena.

Glumia mu je odgovorila da je loše što koristi decu kako bi privukao pažnju u političkoj kampanji i stala u zaštitu svojih sinova.

Pogledajte u galeriji ispod slike Megan Foks sa decom!

Bruce/Javiles / Backgrid USA / Profimedia, RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Megan Foks sa decom

(Yumama)

BONUS VIDEO:

Recept za sladoled za decu bez šećera Instagram/pp_polezno_pp

Deca Megan Foks