Ognjen Amidžić i njegova devojka Mina Naumović objavili su radosnu vest - uskoro će postati roditelji. Kako mediji navode, par je većž zakazao venčanje, a Ognjen Amidžić se ovim putem oglasio:

"Istina je da ćemo Mina i ja postati roditelji! Nismo planirali da ta vest dođe do javnosti sada, ali kada je već tako, nećemo kriti da smo oboje srećniji nego ikad i da jedva čekamo da nam stigne beba! Biće prilike da u narednom periodu pričamo o svemu, hvala vam na razumevanju" – rekao je TV voditelj.

Od kada se pojavila vest o trudnoći, Mina je na svom Instagram profilu objavila svoju staru fotografiju i napisala: "Što se tiče trudnoće, ništa nije kao na reklami, sve lažu. Jedno oko vam je na čelu, drugo na ramenu, sve vreme. Do porođaja samo stare slike."

Ognjen je jednom prilikom otkrio koliko je srećan zbog dolaska novog člana porodice: "Od ovoga nema ništa bolje, jače i srećnije da se desi. Tako da možda ću biti jedino srećniji kada beba dođe na svet. Samo daj Bože zdravlja da sve bude kako treba." - izjavio je TV voditelj.

Par još nije otkrio pol bebe, mada je TV voditelj istakao da bi se posebno radovao kada bi to bila devojčica.

(Yumama)

BONUS VIDEO:

"VENČANJE JE ZAKAZANO!" Ognjen Amidžić otkrio: Dete je kruna naše ljubavi i odnosa SADA ZNAMO I POL  Kurir televizija