TV voditeljka MarijaVeljković je mama troje dece - Đurađa, Rose i Neve, a njena najmlaa ćerka Neva postala je školarac. Devojčica je krenula u prvi razred, a njena mama je nedavno govorila o toj važnoj novoj fazi u životu deteta, ali i istakla da je izabrala državnu školu.

"Uvek sam se pitala zašto ljudi prave spektakl od tog polaska deteta u prvi razred. Valjda treba da budu ponosni što im dete raste i spremno je za školu. S druge strane, jeste emotivno, to je neki protok vremena gde shvatate da je dete koje ste 'juče' rodili toliko poraslo da kreće u prvi razred. Odlučila sam se za državnu školu jer mislim da je naše državno školstvo divno", istakla je Marija.

Na Instagram nalogu, voditeljka je pokazala emocije kada je objavila sliku sa ćerkom, a onda napisala nežnu poruku koja će pogoditi srce svake mame:

"Kroz glavu mi prolazi milion stvari. Kako je bila šampion u nespavanju i nejedenju. Kako sam vozila uzbrdo kolica i nju držala u rukama u isto vreme sigurno 6 meseci, jer bi vrištala kako je u kolica spustim. Kako sam bila srećna ako pojede i bananu i plazmu, jer ništa drugo nije jela. Kako sam preko dana snimala emisiju a noću nju dojila jer nije htela da spava.

Kako je na meni provela svoje prvo letovanje, jer je plakala kad god se odvojimo... A danas, na snimanju, ona, velika, priđe i pita me da li želim čašu vode, jer sam umorna. Sutra moja beba kreće u školu.

Ponosna sam, ali i očiju punih suza. Zašto? Ne znam. Srećan ti sutrašnji dan, bubice moja velika."

Voditeljka je objavila i niz fotografija na kojima je Neva još mala, a u komentarima su se nizale čestitke i pozitivni komentari, kao i komentari mama koje su objasnile kako su one emotivno doživele polazak svojih mališana u 1. razred.

(Yumama)

BONUS VIDEO:

Marija Veljković i Rastko Janković ne žele da se poljube na crvenom tepihu Kurir