"Suprug i ja smo oduvek želeli da imamo troje dece, jer verujemo da je to "prava mera" za potpunu porodicu. Treće dete nam je treća sreća, treća velika radost. Činjenica je, ipak, da danas nije lako podizati jedno, a kamoli troje dece. Mladi bračni parovi žele da deci i sebi priušte pristojan život, a često ih ni sami nemaju. Mnogo je problema oko stalnog zaposlenja, cene stanova su za mnoge previsoke, pa najčešće budući roditelji zavise od svojih roditelja.

Tako su onemogućeni da imaju brojnije potomstvo. Zato je mnogo važna podrška države i ženama i porodici. Problem sa natalitetom je slojevit, zato država u svojim merama protiv bele kuge mora da bude odlučna. Mora da pomogne boljoj ekonomskoj i socijalnoj situaciji u zemlji, a to bi svakako doprinelo boljoj demografskoj slici nacije."

Koliko sreće i radosti Mariji donosi roditeljstvo najbolje pokazuje i skoro objavljeni snimak na društvenoj mreži Instagram, gde poznata mama uživa u igri sa dvoje starije dece. Naime, oni su iskoristili vikend i lepo vreme za izlazak napolje i lud provod.