Pevač NikolaRokvić i manekenka BojanaBarovićroditelji su troje naslednika - ćerki Leone i Angeline i sina Simeona, a najstarija Leona postala je đak prvak. Mama i tata su uzbuđeni zbog nove faze u njihovom roditeljstvu, ali i novog razdoblja u odrastanju njihove ćerke.

"Veoma smo radosni i sumiramo utiske kako je prošlo vreme, i kako za tren oka Leona već kreće u prvi razed. Upoznali smo učiteljicu i drugare. Najveću tremu ima mama, ali je ipak najviše prisutna radost. Jedva čekamo da sve krene jer je to novo razdoblje u životu. Kupljeni su ranac, pernica i sve neophodne stvari", poručio je poznati par.

Povodom polaska u školu, par je objavio slike devojčice i porodične fotografije, a mama je napisala: "Moje jedino očekivanje je da sačuvaš zauvek ovaj osmeh i da ti let da bude samo veći i snažniji!!! Srećno prvaci"

dete.jpg
Instagram/Printscreen/bojanabarovic 

Porodica je proslavila i prijem u školu, pa su tako zajedno uživali u torti sa školskim motivima, a Leona je posebno blistala sa osmehom na licu. Verujemo da je devojčica presrećna što je sada đak prvak i da se zajedno sa mamom i tatom raduje školskim danima.

(Yumama)

 BONUS VIDEO:

Marko Rokvić postaje tata drugi put Facebook