Novak Đoković, osim što je najbolji teniser na svetu, on ima još jednu ozbiljniju ulogu - Novak je tata Stefana i Tare. Sa suprugom Jelenom odgaja dvoje mališana, a mnogi su zainteresovani na koji način vaspitavajudecu.

Poznato je da Jelena često objavljuje informacije o knjigama koje čita o roditeljstvu, ali i organizuje na svom Instagram nalogu razgovore sa stručnjacima, lekarima, psiholozima, pedagozima, odnosno sa ljudima koji mogu dati važne savete za podizanje dece.

Kada je reč o aktivnostima, porodica često provodi zajedničko vreme u prirodi, a kada je vreme za igru, Jelena je otkrila šta Stefan najviše voli da radi: "Moj sin najviše voli da slaže lego kockice i sluša muziku, dok sa ocem voli da igra tenis i gleda mečeve, što mami možda nije najomiljenije." - izjavila je Jelena za Story.hr.

Ipak, Tara iam neka drugačija interresovanja i aktivnosti, a ona se Novaku baš ne dopadaju i hteo je da ih zabrani:

"Sa ćerkom volim da plešem, ona voli da se šminka, dok ja to ne volim. Ali moram da poštujem njenu slobodu izražavanja kroz takvu vrstu umetnosti. Imala sam baš situaciju sa suprugom gde je on krititikovao zašto joj ne zabranim šminkanje, pod argumentom da je ona još mala i da je učimo pogrešnim stvarima. Na to sam mu odgovorila da ona to želi i da ne mogu ništa da joj zabranim, već da joj samo pomognem da to radi bolje," objasnila je Jelena.

Jelena je tada napomenula da je, postavši majka, dobila još mnogo životnih uloga, što ume da bude opterećujuće u nekim slučajevima.

"Kada sam postala majka, postala sam i spremačica, i kuvarica, i psiholog, i pedagog, i lekar, i bračni savetnik, i prijatelj… Kada sve te uloge postanu primarno tvoje, zato što to sve jedna majka radi, počinje da bude opterećujuće i tu žene uglavnom pucaju po šavovima – izjavila je ona jednom prilikom."

(Yumama)

BONUS VIDEO:

Jelena Đoković sport Instagram/jelenadjokovicndf