Supruga našeg mladog glumca UrošaJovčića i influenserka iz Španije Dženifer Dženi Martin porodila se danas i na svet donela sina.

Dženi je objavila fotografiju iz porodilišta sa Urošem i bebom, a u objavi je otkrila i ime dečaka. Sinu su dali ime Oliver - to je ime latinskog porekla. Nastalo je od imena Olivier, potiče od latinskog naziva za brdo u Palestini Olivier(s), izvorno iz "oliva" u značenju maslina.

"Imaš samo jedan dan i već si nam najomiljenija osoba na svetu. Dobrodošao Olivere" - napisala je mama uz fotografiju iz porodilišta.

Uroš i Dženi, koja je glumica, pevačica i influenserka, upoznali su se na snimanju filma "Montevideo”, a lepa Špankinja se zbog Uroša doselila u Srbiju.

Dženi je često na Instagramu objavljivala slike tokom trudnoće, pozitala sa trudničkim stomakom, delila osećanja i trenutke, a verujemo da će i slatke fotografije bebe uskoro osvojiti društvene mreže.

U komentarima ispod objave nizale su se čestitke brojnih poznatih ličnosti, kao i mnogih obožavaoca poznatog para.

(Yumama)

BONUS VIDEO:

PRVI PLES MLADENACA PREKINULA TEA TAIROVIĆ: Uroš Jovčić i Dženi Martin venčali su se tajno, a evo kakvu su ŽURKU napravili! VIDEO Instagram