Poznate ličnosti su često pod budnim očima javnosti, a neke njihove navike često se čine neobičnim, a tako je i sa pravilima u roditeljstvu za vaspitavanje dece. Evo koje neobične pedagoškemetode i načine vaspitanja i odgajanja dece praktikuju poznate glumice, manekenke i mame:

Hajdi Klum - Supermodel Hajdi Klum odgaja četvoro dece, od kojih najstarije ima 16 godina, a najmlađe 11. Prema pisanju medija, mama se sunča u toplesu, a prisustvo dece ne smeta joj uopšte. Hajdi je priznala da kod kuće voli da šeta potpuno gola. Ona ne vidi ništa loše u tome što je sinovi i ćerke vide bez odeće. Hajdi na ovaj način želi da deci usađuje slobodne poglede na golo telo, kako niko sa njim ne bi imao problema u odrastanju. Mnoge mame se sa ovim ne slažu.

Žizel Bundšen - Supermodel Žizel Bundhen takođe ima neobičan pristup vaspitanju dece. Sve je iznenadila izjavom da od rođenja sina nije koristila pelene. Glavni razlog za ovaj čin je borba za životnu sredinu. Kako je navela, pelene za jednokratnu upotrebu se zaista "raspadaju" vekovima. Ali, prema Žizel, sa šest meseci njena beba je počela da traži nošu. Iskusni roditelji, naravno, teško da će poverovati u ovo. Ali, manekenka je rekla da je dete podsticala da ide na nošu čim je počelo da sedi.

Ališa Silverston - Glumica Ališa Silverston poznata je ne samo po ulogama u filmovima, već i po aktivnom učešću u kampanjama za zaštitu prava životinja i borbu za očuvanje životne sredine. Ona podstiče svoje fanove da budu bliže prirodi. To se ogleda u vaspitanju njenog sina koji se zove Bear Blue.

U početku je, poput Žizel Bundšen, Alisija odbijala da koristi pelene. Zatim, 11 meseci nakon porođaja, ponovo je iznenadila javnost rekavši na svom blogu "The Kind Life" da svog sinčića hrani kao pticu: ona mu žvaće hranu, a on jede... pravo iz njenih usta. Glumica veruje da u ovom načinu hranjenja nema ništa opasno, a mnogi stručnjaci se sa tim ne bi složili.

Anđelina Džoli- Jedna od dadilja, koja je radila za poznatu porodicu, rekla je da deca odrastaju u uslovima potpune slobode. Ništa im nije zabranjeno. Na primer, sinovi stalno provode vreme sa noževima koje Anđelina skuplja: deci je dala slobodan pristup njima. Osim toga, deca nikada nisu išla u školu, već su se školovala kod kuće – dolazili su im nastavnici. Štaviše, ako nisu bili raspoloženi da se obrazuju, onda je njihova majka sve otkazala. Akademske discipline su takođe izborne. Ako ne žele da uče matematiku, ne moraju.

Kim Kardašijan - Pre par godina strani mediji objavili su dnevnu rutinu njene ćerke Nort. Ispostavilo se da dete praktično nema slobodnog vremena. U sedam ujutru devojčica radi fitnes sa trenerom, u osam ide na časove glume, zatim joj čitaju knjige na francuskom. U 9:30 ide na bazen ili radi balet, u 12:30 čita ili piše na engleskom, u 14:30 ima čas origamija, keramike ili kineske kaligrafije. Sat i po kasnije, časovi muzike: devojčica uči da svira flautu i ​​afričke bubnjeve, u 17:00 zajedno sa asistentom radi na modnom blogu. Uveče se devojčica sastaje sa roditeljima i priča šta je naučila tokom dana. Materijal napominje da često zaspi na podu od umora.

(Yumama)

BONUS VIDEO:

ANĐELINA DŽOLI NIJE SAMO UKLONILA DOJKE ZBOG RIZIKA OD RAKA! Dr Kovčin: Isti gen direktno je povezan s još jednim VAŽNIM ORGANOM Kurir TV