Leni (9), Henri (7), Johan (6) i Lu (3) su deca prelepe Hajdi Klum koju je slavna manekenka dobila u braku sa pevačem Silom.

Za oktobarsko izdanje magazina "Parents" ova, sada samohrana, majka je izjavila da su njena deca modno osveštena i da su, kao takva, uticala na promenu njenog stila.

"Henri nosi leptir mašnu sa majicom bez kragne. U početku sam mislila da je to blesavo, ali sam ubrzo shvatila da se i meni dopada. Za razliku od njega Leni voli udobnost. On neće nositi bilo šta što ga svrbi, pa da je u pitanju i najslađi print… ", izjavila je ova ponosna mama i dodala: "Zahvaljujući mojoj deci odlučila sam da biram svetle boje, različite dezene i mekane materijale."


Hajdi Klum, takođe, ističe da je veoma važno negovati pojedinačne kvalitete kod dece, te da ona podstiče kreativnost svakog njenog deteta ponaosob.


"Mislim da deca treba da prljaju ruke – da crtaju, vajaju, slikaju, da se na taj način izražavaju. Mi odrasli smatramo da uvek treba bojiti do linije, ali mislim da ne bi trebalo svaki put zbog toga prigovarati detetu. Pustite ih da škrabaju "kao ludi" i gledajte šta će nastati", rekla je Hajdi.


"Kreativnost je poput isprobavanja novih stvari. Kada smo išli u jedan francuski restoran želela sam da moja deca probaju puževe. Svi su bili zgroženi, ali su probali jelo. Mislim da to govori mnogo o njihovom otvorenom umu", zaključila je ova ponosna majka.