Ćerka Kim Kardašijan i repera Kanjea Vesta proslavila je 10. rođendan. Poznato je da Kim pravi velike temastke zabave za svoju decu, pa je tako nedavno sinu Psalmu za rođendan napravila žurku sa temom vatrogasaca, a sada je ispunila želju ćerki Nort i pripredila spektakularnu zabavu u pidžamama.

Kim je ćerku sa njenim prijateljicama autobusom odvela na večeru u raskošni restoran u kojem se služi japanska "fusion" hrana, a onda su se uputili u luksuzni hotel da nastave zabavu i tamo prenoće. U autobusu koji ih je prevozio već je počela žurka, a unutrašnjost je bila ispunjena crnim i roze balonima. Cela ekipa devojčica, uključujući mamu i ćerku, bila je obučena u roze pidžame, pa mnogi smatraju da je ovo tematska "barbi" pidžama žurka. Na svakoj pidžami bilo je izvezeno ime.

Proslavi se kasnije pridružila i starija sestra Karašijan Kortni, kao i njena ćerka Penelopa (10). Nort se smejala i zabavljala na putu ka svojoj rođendanskoj zabavi, nosila je već svoju prepoznatljivu frizuru, pletenice, roze pidžamu, patofne i "pametni" sat.

Sudeći prema fotografijama devojčice su se sjajno provele, a mama Kim će verovatno na društvenim mrežama podeliti i detalje sa proslave.

U galeriji ispod pogledajte slike sa rođendanskog slavlja!

Profimedia POGLEDAJTE KAKVU JE ŽURKU KIM KARADAŠIJAN PRIREDILA ĆERKI ZA 10. ROĐENDAN

Izvor: Yumama