Tamara Grujić, voditeljka i autorka emisije "Radna akcija sa Tamarom", postala je mama u 42. godini života, a pošto zbog posla putuje iz grada u grad, njen suprug i ćerka Lenka uvek idu sa njom. Kako bi savršeno izbalansirala privatni i poslovni život, cela Tamarina porodica putuje sa njom,. a kako je istakla, ćerka Lenka se zabavlja na gradilištima.

"Lenka ne zna za uobičajeno detinjstvo koje imaju deca u gradu. Ne ide u vrtić, nema ustaljen način života. Veoma rano je navikla da menja mesta boravka, da menja krevet u kojem spava, da konstantno upoznaje nove ljude, odnosno njihovu decu. Trudimo se da iz svih okolnosti izvuče najbolje. Vrlo dobro podnosi sve te promene, odlično izdržava duga putovanja kolima, ne traži non-stop da gleda u tablet, umemo lepo da se zabavljamo. Mislim da joj najviše smeta kad ne može da bude sa nama na gradilištu ceo dan jer mora da ide u krevet na dnevni odmor. Na gradilištu joj svi izlaze u susret, majstori joj prave igračke, juri životinje, zaista uživa kao zdravo i radosno seosko dete", rekla je Tamara za Super TV.

U jednom intervjuu Tamara je istakla da bi želela da njena ćerka Lenka dobije brata ili sestru, a kao žena koja je postala mama u 42. godini napravila je razliku između starijih i mlađih mama. Objasnila je kako suprug i ona ćerki daju telefon i tablet samo ponekad, kada misle da je neophodno, dok je kod drugih primetila drugačije:

"Dok vidim da kod mlađih mama, odmah se daje tablet i to i imam utisak da malo manje provode vremena sa svojom decom, da više ljudi vole da budu komforni sami sa sobom i dalje, iako su postali roditelji. E, ja sam toga bila željna, tako da Lenku gde god da mogu da vodim sa sobom, vodim je."

Izvor: Yumama