Kralj Čarls proslavio je prvi rođendan kao vladar jašući na konju pored vojnika, a priređena je i svečana parada, poznata po nazivu "Pozdrav bojama". Slavlju i paradi prisustvovala je kraljevska porodica, kao i najmlađi članovi, unuci kralja Čarlsa - princ Luis, Džordž i princeza Šarlot.

Kraljevsku porodicu su pozdravljali mnogi obožavaoci, a šou je ukrao najmlađi princ Luis koji je ponovo simpatičnom gestikulacijom zabavljao masu. Deca su zajedno sa majkom Kejt Midlton stigla kočijama na paradu. Dok su se vozili mahali su obožavaocima, ali i pravili razne grimase, posebno princ Luis čije je zabavno mahanje sa obadve ruke već odavno viralno na društvenim mrežama.

Čitač sa usana Džeremi Friman tvrdi da je primetio Kejt kako govori svojoj deci: "Ne gledajte iza dok ste u kočiji." Međutim, mališani je nisu u potpunosti poslušali i nastavili su da se osvrću.

Na balkonu princ Luis je salutirao, igrao se pilota, zamišljao kako vozi avion, razigrano mahao, a sudeći po fotografijama, mama Kejt i tata princ Vilijam su ga često opominjali da se smiri.

U galeriji ispod pogledajte zabavne fotografije princa Luisa!

Profimedia PRINCA LUISA OPOMINJALI RODITELJI, A ON PRAVIO SCENE: Svi su gledali šta dečak radi

Ipak, princ Luis je samo mališan od 5 godina koji možda ne može da shvati sva pravila kraljevske porodice, već se ponaša prirodno, baš kao i mnoga deca. Prema komentarima na društvenim mrežama, mnogima je ponašanje princa izuzezno simpatično i zabavno.

Da podsetimo, Kejt Midlton je pre nedavno za Dan očeva podelila divnu porodičnu fotografju princa Vilijama sa decom. Dok princeza Šarlot i princ Džorž gledaju voljeno u tatu, šarmantni i razigrani princ Luis ga je zagrlio oko vrata.

Izvor: Yumama