Bivša teniserka Ana Ivanović nedavno se porodila i na svet donela trećeg sina. Ana i njen suprug fudbaler Bastijan Švajnštajger već imaju dva dečaka koja su se posebno obradivala dolasku brata u porodični dom.

Tokom trudnoće Ana je objavljivala ponekad šta jede, kako neguje kožu, kako provodi trudničke dane, a svi su mogli zaključiti da zaista blista. Nekoliko nedelja nakon porođaja, Ana Ivanović je odlučila da sa svojim pratiocima na društvenim mrežama na zabavan način podeli kakvo je njeno iskustvo sa trećom trudnoćom.

Odiglrala je popularnu igru na mrežama "ili-ili" u kojoj je birala između raznih želja, simptoma i iskustava, a evo šta je sve volela da jede, kakoda se oblači i kakav je njen sveukupni doživljaj treće trudnoće:

Ana je otkrila da je više privlačio slan ukus od slatkiša, kao i da je u trudnoći najviše volela da nosi haljine. Kada je reč o raspoloženju, pokazala je da je više bila zbunjena nego izbalansirana. Takođe, uživala je da u trudnoći ranije legne u krevet, ali i da je više bila žedna nego gladna. Mnoge mame znaju da je u trudnoći zaboravljanje i zbunjenost česta stvar, a sa "trudničkim" mozgom suočila se i Ana.

Kada je reč o izboru hrane, prioritet joj je bio da jede domaću hranu skuvanu kod kuće nego brzu hranu za poneti, a koža joj je u trudnoći blistala. Ana je bila aktivna i tokom trudnoće, pa kada je trebala da bira između joge za trudnice ili šetnje napolju, izabrala je šetnju. Takođe, imala je trudničke mučnine, a od slavlja joj je bilo zabavnije da napravi proslavu za darivanje bebe nego proslavu za otkrivanje pola. Na kraju igrice, Ana je imala da bira sveukupan doživljaj njene trudnoće između "uzbudljivo" ili "iscrpljujuće" - otkrila je da je njeno iskustvo sa trećom trudnoćom bilo uzbudljivo.

Javnosti još uvek nije poznato ime trećeg sina Ane Ivanović, a nakon porođaja bivša teniserka objavljivalja je slike iz privatnog života sa mamom, čestitajući joj Dan majki, kao i sa svojim suprugom za Dan očeva uz emotivnu poruku: "Pružaš našoj porodici toliko životne radosti, podrške i ljubavi. Hvala što si tako sjajan uzor i najbolji tata za našu decu kakvog bi svako mogao da poželi."

Izvor: Yumama