Nekadašnja teniserka Ana Ivanović porodila se 6. maja i na svet donela dečaka. Ana i njen suprug i fudbaler Bastijan Švajnštajger često skrivaju privatni život od očiju javnosti, ali danas je Ana na društvenim mrežama objavila divan porodični video kojim poručuju da su dobili trećeg sina.

Tokom trudnoće Ana je isticala da joj nije važan pol bebe, već da bude zdrava, a prema slikama na Instagramu, bivša teniserka je uživala maksimalno u trudnoći i u posvećenosti svojim sinovima Leonu i Luki.

Ime bebe još uvek nije poznato, ali pošto imena prve dvojice sinova počnju na slovo L, možda će i njihov najmlađi brat dobiti neko zvučno i posebno ime baš na slovo L - ostaje da vidimo.

Verujemo da su se prinovi posebno obradovali dečaci, a Anin snimak pokazuje da su njena sva sreća i ljubav u porodici. Objavila je snimak koji je postao popularan na mrežama kod mnogih roditelja na kojem se vide šake tate, mame i dece, i napisala je poruku: "Zdravo svete! Naša srca su puna ljubavi!" Ispod objave nizali su se pozitivni komentari i čestitke.

Ispod pogledajte emotivan porodični snimak Ane Ivanović sa suprugom i decom!

Izvor: Yumama