Trudna Rijana dominirala je i na 95. dodeli Oskara, gde je nastupila sa pesmom "Lift me Up", a svojim stajlingom ponovo je pokazala da je potpuno promenila modu za trudnice.

Pred fotoreporterima Rijana se pojavila u providnoj haljini koja jasno pokazuje njen veliki trudnički stomak, preko čega je ponela kožni brushalter i kožnu suknju koja se vukla po podu.

Što se tiče frizure, pevačica je odabrala neurednu punđu koja joj super pristaje uz ovu kombinaciju, a od nakita je odabrala velike viseće minđuše i prsten sa krupnim kamenom u istoj boji. Kao što smo već navikli od nje, crveni ruž uparila je sa noktima u istoj boji i sve je zaista savršeno.

David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia, Frederic J. Brown / AFP / Profimedia Rijana

Nakon što se predstavila na crvenom tepihu, pevačica se za nastup presvukla i izgledala je moćnije nego ikad. Obukla je vrlo elegantnu haljinu ukrašenu cirkonima koju je uparila sa divnim nakitom i crnim kožnim rukavicama, a kosu je raspustila i njene divne blage lokne su pokrile leđa.

USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia Rijana na dodeli Oskara

Podsetimo, Rijana je u maju prethodne godine na svet donela sina, a samo 3 meseca nakon toga ponovo je zatrudnela. Svoje blagosloveno stanje predstavila je javnosti nastupom na Super Boulu, kada je na svenu izašla sa stomačićem i time najavila da će još jednom postati majka.

(Yumama)