Rijana je nedavno sve ostavila bez teksta svojim nastupom na Superbolu gde je pokazala da očekuje još jednu bebu tri meseca nakon porođaja. Rijana i njen partner A$AP Rocky su u maju prošle godine dobili sina, a devet meseci nakon njegovog rođenja par je otkrio da stiže nova beba. Vest o trudnoći pevačica je potvrdila za "The Hollywood Reporter", gde je otkrila i da je razmišljala da li da zbog drugog stanja uopšte nastupi na Superboulu.

Iako je u centru pažnje zbog trudnoće, poznata pevačice često na svom Instagramu objavljuje slike i snimke preslatkog sinčića. Tako je u nedelju sve pratioce odeševila novim videom na kome pokazuje reakciju sina na spot njenog hita "Lift me Up", uz komentar:

"Moj sin kada je saznao da njegov nerođeni brat ili sestra idu na dodelu Oskara, a ne on".

Pogledajte video:

Inače najavljeno je da će Rijana poznatu numeru "Lift me Up" izvesti na predstojećoj 95. dodeli Oskara. Inače pomenuti hit debitovao je u oktobru prošle godine i to je bila prva objava nakon šest godina. Numera je poslužila kao glavna pesma za saundrek filma "Crni Panter: Vikend zauvek". Pevačica je ove godine nominavana za najbolju originalnu pesmu za film.

Pogledajte galeriju porodičnih fotografija sa sinom:

RMBI/STOIANOV / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Rijana sa sinom i partnerom

 (Yumama)