Rijana, jedna od najvećih muzičkih zvezda današnjice, nastupila je sinoć na Superboulu i samo jedenim potezom ruke napravila "bum"! Tokom izvođenja pesme "Diamonds", pevačica je otkopčala i razgrnula crveni kombinezon i pogladila se, bogami, povećem stomaku. Nema sumnje, "lepotica sa Barbadosa", kako pevačicu nazivaju svi mediji, nakon nepunih godinu dana je ponovo u drugom stanju. 

Rijana i njen partner A$AP Rocky su u maju prošle godine dobili sina, a devet meseci nakon njegovog rođenja par je otkrio da stiže nova beba. Vest o trudnoći pevačica je potvrdila za "The Hollywood Reporter", gde je otkrila i da je razmišljala da li da zbog drugog stanja uopšte nastupi na Superboulu.

U intervjuu koji je održan uoči njenog nastupa na poluvremenu, dobitnica Gremija je rekla da je dvaput razmislila o nastupu na Superboulu, ali ju je majčinstvo na kraju inspirisalo da ipak izađe na scenu.

"Bila sam u fazonu: 'Jeste sigurni? Prošlo je tri meseca od porođaja? Da li bi trebalo da donosim ovako važne odluke upravo sada? Možda ću zažaliti zbog ovoga", opisala je kako je izgledao trenutak kada je saznala da je ponovo u drugom stanju.

"Kada postanete mama, desi se nešto da se osećate kao da možete da osvojite svet - možete sve", dodala je ona.

"A Superboul je jedna od najvećih pozornica na svetu, pa koliko god to bilo zastrašujuće... postoji nešto veoma uzbudljivo i izazovno u svemu tome", rekla je i dodala. "Važno je da moj sin to vidi."

Yumama