Pevačica Nataša Bekvalac samohrana je majka dve ćerke. Ne krije da su sve tri zajedno prolazile kroz jako teške periode, ali da su uz veliku uzajamnu ljubav sve prebrodile.

Iako je vrlo uspešna u svom poslu, Nataša ipak majčinstvo stavlja ispred svega i strogo vodi računa o vaspitanju svojih ćerki.

"Ja sam u roditeljstvu sama, to mi je najvažnija i najbitnija uloga. Kao i svakoj normalnoj ženi. U mojoj situaciji, to je energija koja te prilično obuzima. Maksimalno sam posvećena i poslu. Svoj posao radim već dvadeset i nešto godina na vrhunskom nivou. To su dve sfere koje mene ispunjavaju, ali i na neki način obuzimaju", rekla je Nataša i otkrila da joj je veoma teško da bude sama u roditeljstvu.

"Jako je teško. Teško je, ali sve što je veliko i jeste teško. Ja svoju ulogu smatram velikom svaka mama zna koliko je danas zahtevno u ovom vremenu biti roditelj, a pogotovo sam."

Ono što Nataša smatra da joj otežava jeste što je razlika u godinama velika.

"Otežavajuće je jer imam tinejdžerku i malu devojčicu. Prepoznajem sebe u obe. Ja ih odgajam. Svakoga dana primećujem nešto svoje u njima.

Na pitanje da li njenim ćerkama fali očinska figura, Nataša je bila vrlo uzdržana:

"Ja nikada iz ljubavi prema svojoj deci nikada neću pričati o njihovim očevima. Pogotovo što nemam preterano ništa afirmativno da kažem o njima. Moja Hana je jako zrela za svoje godine. A samo nas teške situacije naprave mudrijim i zrelim. Mi smo baš imale tri teške godine. Sve tri smo protutnjale, jako, jako težak period, i iz tog perioda smo izašle kao pobednici", rekla je i dodala da sa ćerkama ne priča o svojim brakovima:

"Ne pričam im o bivšim brakovima. Hana je moj život. Ona je bila tu."

(Yumama/Alo)