Britanska kraljevska porodica je od uvek privlačila pažnju javnosti, nakon dolaska mlade princeze Šarlot, interesovanje je postalo sve veće. Ako se pitate kako je tako malena devojčica uspela da ostvoji ceo svet, odgovor možda leži u njenom karakteru.

Drugo dete i za sada jedina ćerka princa od Velsa je već ostavila trag u javnom životu i osvojila je srca mnogih. Rođena je 2.maja 2015. godine, njeno puno ime je Šarlot Elizabet Dajana, koje je dobila po prabaki kraljici Elizabeti II i baki princezi Dajani. Od rođena je bila pod budnim okom javnosti.  Međutim Kejt i Vilijam se trude da zaštite svoju decu od očiju javnosti, tako da se Šarlot kao i njena braća mogu videti samo na pojedinim  javnim događajima.

Uprkos njenim godinama, princezu Šarlot (7)  već krase osobine koje je čine jedinstvenom. Prema rečima njenih roditelja i ljudima bliskih porodici, još kao jako mala pokazala je svoju nezavisnost i samopouzdanje. Kejt Midlton je jednom prilikom spomenula da mala princeza "uvek zna šta hoće i ne plaši se da to traži". Iako je prilično nezavisna, princeza Šarlot je takođe jako privržena svojoj porodici. Prema rečima njenog tate princa Vilijama ona obožava da se grli. Takođe, ona se lepo slaže i sa drugim ljudima čak i strancima, na javnim događajima, voli da maše i da se smeši ljudima.

Kejt Midlton, Šarlot, princ Vilijam
- / Shutterstock Editorial / Profimedia Princ Vilijam sa ćerkom Šarlot

Jako je aktivna, voli da trči, skače i istražuje. Takođe je zanima kuvanje i zanati, prema tvrdnjama njene mame Kejt. Nisu joj strani muški sportovi, pa obožava da igra fubal i kriket sa roditeljima i braćom. Veliki je ljubitelj životinja, što se dalo primetiti na javnim događajima gde uvek voli da mazi pse i hrani konje.

Zavirite u život princeze Šarlot
Foto: Profimedia Princeza Šarlot.

Ukratko rečeno prinzeca Šarlot je jedna nezavisna, umiljata, druželjubiva mala devojčica koja voli sport. Svet je već obožava, a njena ličnost nastavlja da se razvija i svi pomno prate u kakvu će devojku da izraste.

(Yumama)