Bojan Vasković, pevač Leksington benda i njegova supruga Aleksandra čekaju treće dete, a sada su javnosti otkrili pol bebe, ali i priznali kroz kakvu tešku situaciju su prošli.

Aleksandra je na svom Instagram profilu objavila snimak u kom je pokazala kako je njihova porodica reagovala na vest o trećoj trudnoći, ali i želje svoje dece kada je u pitanju pol treće bebe. Nakon toga otvorili su i čuvenu kutiju sa balonima koja je pokazala da li će njihova porodica postati bogatija za još jednu devojčicu ili još jednog dečaka.

Ona je otkrila i da ova trudnoća nije počela najsjajnije, ali da je na svu sreću, sada sve u najboljem redu.

"Ostala sam vam dužna ovu objavu, koja je rekla bih po interesovanju jedna od najiščekivanijih. Čekala sam ovoliko dugo jer nisam bila spremna da je podelim, iako sam to jako želela.. Naime, kao što sam u par navrata spominjala, ova trudnoća je protekla i i dalje protiče obojena bojaznošću, kada je reč o bebinom zdravlju. Ono što me je ovaj put iznenadilo, je što bebini ultrazvučni markeri nisu bili najbolji u tom trenutku i savetovan mi je prekid trudnoće. Da budem preciznija, postojala je sumnja da sa bebom nešto genetski nije u redu. Koliko je to mene iznenadilo i uplašilo nije potrebno opisivati, ali ono što je odlučilo da postupim racionalno i nastavim u pravcu dalje dijagnostike, čiji su rezultati stigli nakon par dana, potpuno uredni", napisala je Aleksandra, a onda poslala odličan savet svim budućim mamama:

"Ono što ovom objavom želim da naglasim ako se nadjete u sličnoj situaciji, jeste da znate da neinvazivni prenatalni testovi nisu DIJAGNOSTIČKI već SKRINING testovi, što znači da imaju veiki procenat tačnosti ali definitivnu dijagnozu daje invazivna genetička dijagnostika (amniocenteza, biopsija horionskih čupica, kordicenteza). U mom slučaju rezultati invazivne dijagnostike potvrdili su preciznost testa i posle dugog čekanja, dobila sam zvanično podatke da je sa bebom genetski sve u redu.
Imajte na umu da morate biti uključeni u ceo proces vodjenja trudnoće. Vi ste sa vašim ginekologim tim sa kojim treba otvoreno da razgovarate i od koga treba da dobijete sve neophodne informacije kako biste doneli odluku koja je u vašem najboljem interesu."

aleksandra i bojan.jpg
Instagram/_mrs.vaskovic_/screenshot Aleksandra i Bojan Vasković

Porodica Vasković otvorila je kutiju i iz nje su izašli roze baloni, što je znak da će im kroz par meseci stići još jedna devojčica. Ovo je ujedno i ispunjenje želje njihove ćerke i sina, koji su na početku video snimka otkrili da bi voleli da dobiju seku.

Pogledajte ovaj zanimljiv snimak:

Aleksandra i Bojan Vasković otkrili pol trećeg deteta Instagram/_mrs.vaskovic_

(Yumama)