Glumica Hilari Svonk koja je u oktobru prošle godine otkrila da je trudna u 49. godini, i da će se po prvi put ostvariti u majčinstvu, pojavila se na dodeli nagrada 'Zlatni globus' u Los Anđelesu i zablistala!

Hilari je u društvu supruga Filipa Šnajdera pozirala u zelenoj dugoj haljini sa dugačkim crnim mašnama na ramenima. Uz to je iskombinovala i crne salonke sa malo nižom, i možda udobnijom, potpeticom. Trudna glumica je blistala, ali ono što je posebno krasi jeste njen trudnički stomak u kom rastu blizanci.

Glumica osmeh nije skidala sa lica, a može se reći da joj trudnoća u petoj deceniji zaista prija. Filip je takođe blistao i pokazao koliko je nežan i brižan prema svojoj supruzi koja ispod svog srca gaji još dva.

Pogledajte njihove divne fotografije, ali i kako buduća mama blista:

Frederic J. Brown / AFP / Profimedia, Joe Scarnici / Getty images / Profimedia Glumica Hilari Svank

 Podsetimo, Hilari je u jednoj američkoj emisiji otkrila da je trudna i da čekaju blizance.

"Ima nešto što sam jako dugo čekala i to je moja iduća novost – biću mama. Dolazi dvoje dece, ne mogu da poverujem. Trenutno se osećam odlično, samo mi je odeća postala tesna. Ovo je veliki blagoslov, apsolutno čudo. Neverovatno je", rekla je ona, a kasnije je na svom Instagramu podelila i prvu trudničku fotografiju:

(Yumama)