Naš najuspešniji teniser, Novak Đoković, sinoć je trijumfovao na završnom ATP turniru. Osvajanje ovog turnira i te kako mu znači, ali ono što je mogao da drži u svojim rukama nakon ove pobede je nešto najvrednije što ima u životu.

Pehara je osvojio toliko da verovatno ni sam ne zna njihov broj, ali dva najvažnija pehara sigurno su mu njegova deca - sin Stefan i ćerka Tara. Oni su sinoć, sa ostalim članovima porodice, sa tribina bodrili svog oca i sa ponosom i srećom, čistom i onom koju deca ne mogu da sakriju, navijali iz sveg glasa.

Nakon osvojenog turnira, i još jednog dokaza da je najbolji, Novak je sa terena prvo otišao do svoje dece i sa njima podelio radost. Raširio je ruke sinu Stefanu koji mu je potrčao u zagrljaj i snažno su se zagrlili.

Zatim je to isto uradio sa ćerkom Tarom, a ove trenutke prepune emocija sigurno nikada neće zaboraviti. Gledaoci na društvenim mrežama samo najlepšim rečima komentarišu ove dirljive scene.

Novak je toliko puta pokazao da je najbolji u sportu kojim se bavi, ali je isto toliko puta pokazao i da je tata za primer, te da su mu njegova deca ipak prioritet. Naravno, bez supruge Jelene i njene podrške ništa ne bi bilo isto, a kolika je snaga porodice, pokazuje ova galerija:

Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia Novak Đoković sa porodicom

Da su deca njegov najveći trofej, Novak je pokazao i tako što je ćerku Taru stavio u ogroman pehar i podigao je. Ovo je devojčici bilo izuzetno zanimljivo, evo kako se ponašala:

(Yumama)