Anja Valente, ćerka našeg fudbalskog selektora Dragana Stojkovića Piksija, objavila je snimak u kom njena ćerka Indija (6) peva navijačku pesmu i bodri svog dedu pred utakmicu koju Srbija igra na Svetskom prvenstvu u Kataru protiv reprezentacije Brazila.

Indija koja je preslatko obučena u crnu haljinu ispod koje ima belu košulju, vezala je dva repa sa strane i otpevala navijačku pesmu, a onda puna euforiju uzviknula: 'Idemo, deda!' i skakutajući pokazala koliko jako bodri svog deku.

"U nebu pogledaj, Bogu pomoli se, izađi i bori se. Za boje zastave, za radost nacije, za navijače Srbije. Idemo deda", pevala je Indija, a ovaj snimak oduševio je sve Anjine pratioce.

Kako je Anjin suprug poreklom iz Francuske, pored komentara pratilaca koji su pisali najlepše reči za malu devojčicu, našao se i onaj koji je upućen mami Anji.

"Bravo, i bravo za mamu što je decu naučila srpski jezik", jedan je od komentara koji će sigurno oduševiti Anju.

Pogledajte kako mala Indija navija za svog dedu, ali i za celu Srbiju:

Podsetimo,  Anja i Hugo Valente venčali su se 2018. najpre u Parizu gde su sklopili građanski brak pa u Kanu a onda i u Beogradu gde je organizovano njihovo crkveno venčanje. Imaju tri ćerke Indiju Rouz, Kasiju Ginzu i Aleksiju.

Aleksija je rođena u martu ove godine, a Anja je na društvenim mrežama tada objavila prvu bebinu sliku i deo predivne atmosfere koja ih je dočekala kod kuće:

Printskrin, Instagram/anja Anja Stojković Valente

(Yumama)