Manekenka Krisi Tajgen i Džon Ledžend čekaju svoju bebu, a buduća mama je pre dve godine izgubila plod u 5. mesecu, o čemu je tek nedavno skupila snage da govori i otkrije pravu istinu.

Ona je te 2020. godina u javnosti objavila da je došlo do spontanog pobačaja, ali istina je da su lekari morali da joj indukuju pobačaj, ali u tom trenutku, kako je rekla, nije još mogla tu činjenicu potpuno da prihvati i emocionalno obradi.

"U javnosti sam dala izjavu da je to bio spontani pobačaj, i svi su tako prihvatili. Kasnije mi je bilo žao što nisam odmah rekla istinu, ali trebalo mi je neko vreme da i mi prihvatimo da je to zapravo bio abortus", objasnila je Krisi.

Krisi trenutno uživa u trudnoći, a na njenom licu se posle svega može videti samo osmeh. Međutim, ono što je mnogima privuklo pažnju jeste njen stil odevanja u trudnoći. Nedavno je uslikana na filmskom setu, i izgledala je odlično, a haljina koju je obukla odlično joj skriva njen trudnički stomak i izgleda vrlo elegantno.

Krisi Tajgen
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Krisi Tajgen je elegantna i u trudnoći

Ukoliko ste trudne i volite kratke haljine ali mislite da im sada nije mesto u vašem garderoberu, Krisi će vas sigurno demantovati. Ono što je najbolje, sami možete izabrati materijal i boju i svaka šnajderka može brzo da vam je skroji i to za nekih 1.000 dinara. Uživajte u modi i kada ste trudne!

(Yumama)