Krisi Tajgen, poznati svetski model i majka dvoje dece, ponovo je trudna, a sada je konačno skupila snagu da progovori o prethodnoj trudnoći u kojoj je u 5. mesecu izgubila bebu. To se dogodilo pre dve godine, bila je u 20. nedelji trudnoće i želela je da mnoge stvari prećuti i zadrži za sebe jer joj je cela situacija veoma teško pala.

Ona je nedavno otkrila da, kada je izgubila Džeka 2020. godine, nije bilo reči o spontanom pobačaju, kako je tada na društvenim mrežama objasnila. Istina je da su joj lekari zbog zdravstvenih razloga indukovali pobačaj, ali u to vreme, kako je priznala, još nije mogla tu činjenicu potpuno da prihvati i emocionalno obradi.

"Pre dve godine kada sam bila trudna sa Džekom, svojim trećim detetom, morala sam da donesem mnoge emotivno teške odluke. Negde na pola puta postalo je vrlo jasno da on neće preživeti, a ni ja ako ne uradimo medicinsku intervenciju", rekla je Tajgen.

Ona je zatim naglasila da je važno traumatični događaj koji se dogodio nazvati pravim imenom - indukovani pobačaj u svrhu spašavanja njenog života jer beba nije mogla da preživi.

"U javnosti sam dala izjavu da je to bio spontani pobačaj, i svi su tako prihvatili. Kasnije mi je bilo žao što nisam odmah rekla istinu, ali trebalo mi je neko vreme da i mi prihvatimo da je to zapravo bio abortus", objasnila je Krisi.

Krisi Tajgen.jpg
Instagram/chrissyteigen/screenshot Krisi Tajgen i suprug Džon Ledžend

(Yumama)