Manekenka Krisi Tajgen i pevač Džon Ledžend posle dve godine od smrti sina objavili su da će ponovo postati roditelji. Krisi je ponosno na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju na kojoj se vidi trudnički stomak, i tom prilikom je napisala:

"Poslednjih nekoliko godina sam preživela, najblaže rečeno, turbulenciju osećaja, ali radost je ponovo ispunila naš dom i srca. Još jedna beba je na putu! Pre svake kontrole bih sebi rekla: 'u redu, ako je beba dobro, objaviću'. Laknulo bi mi kada bih čula otkucaje srca, ali bih i dalje bila mnogo nervozna za objavljivanje. Mislim da do sada nikad nervoznija nisam ni bila, ali sve je u savršenom redu i ima nade. Sve je super. Uh, bilo je teško kriti ovako dugo!"

Njena fotografija je za samo devet sati prikupila više od 2,5 miliona lajkova.

Inače, slavni par se venčao 2013. godine i već imaju ćerku Lunu (6) i sina Majlsa (4). Nažalost ovaj poznati bračni par je 2020. godine zadesila velika tragedija kada su  izgubili prevremeno rođenog sina kog su nazvali Džek. U znak sećanja na njega oboje su istetovirali njegovo ime.

Krisi Tajgen je nakon velikog bola koji je osećala usled gubitka bebe napisala esej u kojem je iznela svoja osećanja:

"Zamišljala sam da ću sedeti u uglu spavaće sobe sa prigušenim svetlima, odvlačeći misli. Popila bih čašu crnog vina, prekrila se ćebetom i dobila priliku da napišem "šta se dogodilo". Čitam bezbroj beleški na telefonu, misli koje su mi nasumično dolazile poslednjih nedelja. Zapravo, nisam znala kako da ovo počnem, bez obzira na to u kojoj se sobi ili stanju budem nalazila, ali čini mi se da ću početi tako što ću vam se zahvaliti".

Ona je u više navrtala rekla da misli da nikada više neće ostati u drugom stanju, zbog traumatičnog iskustva, ali nakon dve godine borbe ipak je pogledala sreća.

(Yumama)