Kejt Midlton i princ Vilijam posetili su juče Sandrigam gde su posmatrali cveće i poruke ostavljene u čast kraljice Elizabete II, koja je preminula 8. septembra. Tom prilikom Kejt je imala divan susret sa decom, a o jednoj devojčici priča ceo svet.

Devojčica je nosila plišanu igračku korgija, omiljene vrste psa kraljice Elizabete II, a Kejt ju je pozvala da zajedno polože cveće. Devojčicu je ovaj potez oduševio toliko da je pustila i suze od sreće.

"Otišla sam sa njom da stavim cveće i korgija. Rekla je: "Šta misliš, gde bi trebalo da položimo cveće?", i rekla sam: "Treba da ga stavimo tamo'", ispričala je kasnije devojčica.

Ono što je posebno zanimljivo jeste da se ova devojčica zove Elizabeta, baš kao i nekadašnja kraljica, ali i da je Kejt baš nju pozvala, iako ništa nije znala.

"Elizabeta je bila usplahirena, plakala je od sreće što ju je Kejt pozvala. To je jednostavno predivna, neverovatna prilika. Starija generacija, logično je, poznavala je kraljicu duže, ali deca koja nisu dugo gledala kraljicu na prestolu i dalje su jako dirnuta njenim odlaskom i zaista žele da daju sve od sebe kako bi proslavili njen život i nasleđe i nikada je ne zaboravili",, rekao je učitelj devojčice i napomenuo da su i mlađe generacije i te kako dobro znale za kraljicu, pa ih je celokupna situacija podjednako potresla, jer su kraljicu uvek gledali kao simbol Kraljevine.

Pogledajte snimak u kom se može videti usplahirena Elizabeta kako plače od sreće:

(Yumama)