Šta može da se desi kada skupite hrabrost da princa, najstarijeg potomka vojvode od Kembridža, pozovete na rođendan? Iako se njih dvoje ne poznaju, devojčica koja obožava devetogodišnjeg prica Džordža pozvala je na svoju proslavu rođendana jer je želela da joj on svojim prisustvom ulepša zabavu.

Međutim, iako je bilo očigledno da se to neće desiti, devojčica nije ostala bez odgovora. Kejt Midlton odlučila je da pristojno i sa poštovanjem odgovori na pozivnicu kako ne bi uvredila devojčicu i njenu porodicu. "Vojvoda i Vojvotkinja od Kembridža zamolili su me da ti zahvalim na pismu u kojem si pozvala princa Džordža na svoj šesti rođendan. žao mi je što si toliko dugo čekala na odgovor. Njeno kraljevsko visočanstvo je zahvalna na tvojoj divnoj pozivnici. Nažalost, sa velikim žaljenjem moram reći da poziv moraju da odbiju", pisalo je u odgovoru uz nastavak:

Princ Džordž, Kejt Midlton
Andy Hooper / dmg media / Profimedia Kejt Midlton i princ Džordž gledaju meč Novaka Đokovića

"Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža bili su jako dirnuti što si se potrudila da pišeš njihovom sinu, princu Džordžu. To je pažljivo od tebe, pa ti zato šalju najtopliju zahvalnost i najbolje želje. Nadam se da si uživala u rođendanu!. Majka male slavljenice bila je duboko dirnuta obzirnošću vojvotkinje Kejt pa je na svome Tviteru objavila pismo koje je dobila od kraljevske porodice i oduševila javnost.

(Yumama)