Manekenka Sofija Milošević se tokom trudnoće ugojila 10 kilograma, a nakon porođaja imala je problem da vrati pređašnu kilažu. Kako je isticala više puta, izluđivao ju je višak oko stomaka, pa je odlučila da mu stane na put.

Ona je krajem marta dobila drugog sina sa fudbalerom Lukom Jovićem, a iako su joj mnogi zavideli na liniji, nju je nervirao njen odraz u ogledalu. Odlučila je da krene na dijetu i do sada je smršala sedam kilograma.

"Tokom trudnoće sa Teodorom nisam imala problem sa mučninama i zbog toga sam jela po ceo dan. Bila sam nezaustavljiva! Ugojila sam se čak 10 kilograma. Nakon porođaja sam imala 65 kilograma i izluđivao me je višak oko stomaka. Imala sam utisak da, gde god pođem, moj stomak ide ispred mene. To me je baš nerviralo", rekla je Sofija, a onda je u jednom trenutku odlučila da okrene drugi list.

"Čim sam dobila zeleno svetlo od lekara, korigovala sam ishranu, krenula da treniram i konačno se rezultati mukotrpnog truda i rada vide. Sada imam 58 kilograma, ali želim da smršam još dva. Blizu sam cilja!"

Sofija Milošević i Luka Jović
Printskrin, Instagram/lukajovic Luka Jović i Sofija Milošević

Ona otkriva da je uspela da izgubi kilograme tako što je promenila svoju ishranu.

"Izbacila sam proste šećere, koji se nalaze u slatkišima, a ugljene hidrate sam smanjila, ali ih i dalje konzumiram. Najveći uspeh je to što sam se odvikla od brze hrane, koju sam jela tokom cele trudnoće. Sada uglavnom doručkujem ovsenu kašu sa kikiriki puterom i svežim voćem ili jaja sa avokadom i hlebom.Za ručak biram ribu ili meso sa povrćem i salatom, a slično jedem i za večeru. Doduše, moram da budem iskrena, nekad se opustim pa pojedem picu ili pastu", otkriva Sofija i dodaje da je pored načina ishrane uvela i naporne treninge:

"Volim da kombinujem razne vrste vežbi. Nekad idem u teretanu i dižem tegove, a nekad na otvorenom radim vežbe izdržljivosti, trčim, penjem se uz stepenice... Vratila sam se čak i boksu. Pored toga što taj sport sagoreva mnogo kalorija, pomaže mi da se rešim stresa i negativne energije", zaključila je manekenka.

Printskrin, Instagram/lukajovic Sofija Milošević i Luka Jović

(Yumamam/Informer)