Davnih 90-tih poznata holivudska glumica zračila je svojom lepotom, a nosila je titulu žene sa najlepšim osmehom. Otkad je postala majka, Džulija se dosta posvetila deci i svoj pirvatni život je čuvala daleko od očiju javnosti. Fotografije dece koje je rodila u braku sa Denijem Moderom, retko je objavljivala.

Zato se javnost poprilično iznenadila kada je prošle godine na crvenom tepihu prošetala sa najstarijom ćerkom Hazel. Na čuvenom filmskom festivalu u Kanu, tinejdžerka je prisustvovala projekciji filma na kome je radio njen tata. Mediji su bili očarani lepotom Hazel, bez obzira što dosta liči na tatu od mame je nasledila najlepši osmeh.

U novembru prošle godine, za rođendan svojih blizanaca Hazel i Pineusa, slavna glumica objavila je fotografiju uz komentar: "najslađih 17 godina", a na fotografiji su blizanci iz perioda kad su još bili bebe. Potom je objavila presladak video sa Hazel tokom rođendanske proslave..

Zanimljiv je podatak da deca Džulije Roberts sve do svojih tinejdžerskih godina uopšte nisu znali da im je mama poznata i uspešna glumica, a bila je jedna od najtraženijih glumica Holivuda.

(Yumama)