Jedna od napoznatijih plus sajz manekenki Ešli Grejem početkom januara na svet je donela blizance. To je treći put da se ostvarila u ulozi majke, pa je obećala da će ubrzo i otkriti kako joj je, 'samo da iskoristi malo vremena maksimalno posvećena mužu i deci'.

U ispovesti za "Glamur" šokirala je detaljima porođaja koje nikada neće moći da zaboravi.

Šamarali su me, krv je bila svuda

Ešli ovaj porođaj i dalje pamti kao da se odvio tek juče. U stvari, bilo je to 7. januara u dva sata ujutru. Tada je osetila prve kontrakcije i uputila se ka bolnici.

Sve je trajalo oko tri i po sata. Za mnoge majke, brz porođaj dođe poput sna, međutim, za Grejemovu to je bila prava noćna mora. Naime, izgubila je mnogo krvi i onesvestila se, pa tek kasnije saznala kako je čitav proces u stvari prošao.

"Sećam se da me je neko dodirnuo po obrazu, blago. Međutim, kasnije sam saznala da je neko u stvari morao ozbiljno da me šamara, držali su me za ruke, muž je šaputao molitvu u moje uvo, videla sam krv svuda po sobi pa zaplakala iz dna duše dok su me boli iglom...", nabrajala je Ešli, kojoj se bilo činilo i da je dugo provela u mraku.

Tim profesionalaca trudio se da je smiri, pošto su je već bili jedva probudili. Iako je ponavljala kako je dobro, nikako nije bila i znala je to.

"Nisu išli u prevelike detalje, ali ja sam pogledala oko sebe i videla sam bukvalno svuda krv. Zato sam i zakukala, osetila sam sav taj haos... Inače, još uvek se ne osećam prijatno u svom telu. Iako sam prva koja je uvek zagovarala tu pozitivu. Napravim korak napred, pa dva nazad i sve tako", nastavila je ona.

"Ponavljam sebi da sam borac, preživela sam to krvarenje, nosila sam moje bebe, porodila se i sad sam im majka. Ali transformacija tela me uništava, priznajem", zaključila je.

(Yumama)