Manekenka Ketrin Skot nedavno je za jednu kampanju pozirala u bikiniju, pokazala zaobljen trudnički stomak, ali i otkrila kroz kakvu borbu je prošla da bi ostala trudna.

"Moj muž i ja smo se venčali kada smo imali 19 i 20 godina. Sada imamo 38. Folusirali smo se na zajednički razvoj poslovanja pre nego što smo odlučili da proširimo porodicu. Ali kada smo bili spremno, odmah sam zatrudnela i rodila ćerku Izabelu. Ona sada ima dve i po godine", započela je svoju priču Ketrin.

Međutim, kada su poželeli da svoju porodicu prošire, imali su problem.

"Kada smo hteli da Izabeli podarimo brata ili sestru, stvari su krenule težim putem. Postali smo jedan od osam parova koji su doživeli sekundarni sterilitet, nemogućnost začeća nakon biološkog deteta."

Ketrin je imala probleme sa začećem, čak je i nekoliko plodova izgubila.

"Provela sam pola 2020. godine trudna, ali nisam završila sa bebom u rukama. Imala sam dva pobačaja i hemijsku trudnoću. Imala sam sreće što sam imala dobru negu i potpomognutu oplodnju koja mi je bila potrebna da zadržim trudnoću sa svojom drugom ćerkom koja uskoro treba da dođe na svet. Ovo je moja peta trudnoća, ali tek drugo dete koje ću držati u rukama", zaključila je manekenka.

(Yumama)